top of page

Bruidskapster Eva

Bruidskapsel

Bruidskapster Eva

Hairstyling en VisagieEducation

Workshops

IMG_17291222538566_edited.jpg

Leer onder leiding van professionele begeleiding hoe je als een echte make-up artist make-up moet aanbrengen! Tijdens deze workshop maken we gebruik van verschillende make-up merken om een zo gevarieerd mogelijk aanbod te creëren! Lijkt deze workshop je nou echt iets voor jou en je vrienden? Neem dan contact met mij op.

 Make-up Workshop

P9062741[1].jpg

1 op 1 make-up training. Een dagmake-up, avondmake-up of zakelijke make-up is, je leert make-up technieken waarmee je snel een schitterend resultaat kunt behalen. 

Prive make-up les 

met make-up advies

hartvlecht-569x430.jpg

Heb je dochters of kleinkinderen die graag ook met ingevlochten haar naar school gaan maar weet je niet hoe dat moet, of wil je gewoon graag leren invlechten?
Dan is de workshop Vlechten echt iets voor jou!

Workshop Vlechten

Bruidskapsel
Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer een dag in je leven te werken! Ik houd van mijn vak en ik ga altijd voor 100% tevredenheid voor elke opdrachtgever!

 

  • Wil je graag op een andere datum een workshop volgen? Vrijwel op iedere dag / avond en in het weekend is er een workshop in te plannen. Stuur een mailtje naar bruidskapstereva@hotmail.nl en we kijken samen naar een passende datum. We plannen dan samen de workshop op een datum in die goed bij jou/jullie en ons uitkomt.

Leuk om te weten:

Maatwerk
Bruidskapsel
Bruidsmake-up

Contact Formulier

Wil jij stralend jouw aanstaande opwachten?

Wacht dan niet langer en ontdek of jouw datum nog vrij is!

Galakapsel

Thanks for submitting!

CONTACT
bottom of page