top of page
 

Bruidskapster Eva

Make-up 

Workshop

 

 

 

Luxe visagie workshops

Op deze pagina kan je je aanmelden voor mijn Make-up Workshop en allerlei informatie hierover lezen. Hieronder vind je het aanmeld formulier en daaronder kan je de informatie betreft mijn Make-up Workshop lezen. Mocht je na het lezen van deze pagina nog vragen hebben, aarzel dan niet en stel je vragen vrijblijvend via bruidskapstereva@hotmail.nl

De Prijs: € 75,- p.p.

 

Deze make-up workshop is gemaakt voor zowel beginnende dames als meer gevorderd. Voor dames die qua make-up niet verder komen dan een mascara maar ook voor dames die al wel meer ervaren zijn.

Je blijft (te) vaak hangen in hetzelfde. Terwijl er juist zoveel mogelijk is! Misschien weet je soms niet helemaal of je het nu wel goed doet.

Of heb je een fase bereikt waarin je manier van aanbrengen andere technieken vereist.

Als we ouder worden heb je ook weer andere technieken en producten nodig om jezelf zo mooi, fris en jong mogelijk voor de dag te laten komen. Maar wat denk je qua producten?

Tijdens de Masterclass make-up leer je hoe, wat en waar alle verschillende producten voor zijn.

Ik ga je laten zien hoe je je elke dag geweldig kunt opmaken!

Daarnaast ontdek je je sterke punten te benadrukken en je minder mooie punten te verbergen.

Wat ga ik leren tijdens de Workshop, is het wel iets voor mij?

 

 

 

Als een Workshopvol zit, kan je je voor deze datum niet meer aanmelden. Als je de datum nog ziet staan is deze beschikbaar! Meld je dan ook snel aan voordat hij vol zit! Mochten er niet genoeg aanmeldingen zijn behoud ik me het recht voor de Masterclass te annuleren. Je krijgt je geld dan uiteraard direct retour.

Wat gebeurt er als de Workshop vol zit?

De meeste dames komen alleen en sommigen gaan met een vriendin of familie. Het wordt een super gezellige middag, zeker ook als je zonder vriendin of familie komt! Het is meestal een gezellige groep van maximaal 12 personen. 

Wie komen er naar deMake-up Workshop?

Voordat de workshop begint, krijgen jullie van de begeleiders eerst een kleine introductie over welke producten jullie allemaal gaan gebruiken tijdens de workshop en natuurlijk hoe jullie het allemaal het beste kunnen aanpakken.

Tijdens deze workshop leer je van professionele begeleiding allerlei verschillende make-up technieken zoals het contouren van je gezicht. Dit wordt gedaan doormiddel van aanbrengen van blush, highlighter, bronzer en foundation. Ook leer je te spelen met verschillende producten zoals oogschaduw en lipstick en wenkbrauwpotlood.

Word een echte make-up artist!

Beschikbare Datums 2019:

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een datum in te plannen. Alles is mogelijk in overleg, ook op zaterdag of zondag. Deze workshops zijn ook voor grotere groepen te boeken.

TESTIMONIAL
bottom of page