top of page
  • Eva

Yves Saint Laurent Touche Eclat All In One Glow foundation spf15

Lichte foundation voor de zomer, blijft liggen als een "tweede huid"

Productie: Frankrijk

Doel: Egaliseert de toon van het gezicht, elimineert en hydrateert


De Verpakking De tube foundation zit in een stijlvolle gouden kartonnen doos. Het ziet er prachtig uit, nobel goud. Alles is in YSL-stijl.


De tube foundation is zacht en heeft aan het uiteinde een dispenser. Overigens merkte ik dat veel andere vooraanstaande merken onlangs hun lichte tonale middelen in dit formaat hebben uitgebracht.


In eerste instantie leek de verpakking niet zo gebruikvriendelijk, maar in feite bleek het erg handig te zijn. De hoeveelheid uitgeknepen product is heel eenvoudig aan te passen, en dit is het belangrijkste in de verpakking.

Wanneer we foundation op de huid aanbrengen, lijkt het qua textuur heel vloeibaar. Maar juist door deze eigenschap kan hij in een gewichtloze laag liggen. Heel subtiel.Resultaat


Vanwege de vochtige consistentie benadrukt de foundation het droge huid niet, verstopt ok niet in de poriën. Vergeet niet dat deze foundation met Glow-effect is, wat betekent dat het zelfs na het drogen een aangename levendige gloed op de huid achterlaat. Dit moment stoorde me ook bij de aanschaf, mijn huid is soms vettig. Het bleek zelfs dat de foundation een zeer delicate en mooie glans achterlaat.


De foundation egaliseert de teint heel mooi en verbergt kleine oneffenheden. Het moet natuurlijk duidelijk zijn dat foundations met een dergelijke textuur geen ernstige huidproblemen zullen verbergen. Je kunt een puistje altijd verbergen met een corrector.


Yves Saint Laurent Touche Eclat All In One Glow foundation spf15 presteert prima. Ik denk dat dit product perfect voor de zomer is. Ik gebruik het met plezier. Het natuurlijke effect is vooral prettig, het is niet eens meteen duidelijk of er iets op het gezicht werd aangebracht of niet.

101 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page