top of page
Bruidskapsel

Bruidskapster Eva

DreamShaper_v6_Experience_the_delicate_beauty_of_pastel_3D_por_0.jpg

Info

Ik laat je stralen op de mooiste dag van je leven

Reserveringsadvies

Bruidskapsel

Ben je van plan om te trouwen in het hoogseizoen (april tot en met september)? Dan is het belangrijk om tijdig je bruidskapsel en bruidsmake-up te reserveren!

De populairste trouwdata vallen vaak op vrijdagen en zaterdagen in april, mei, juni, augustus en september. Daarom is het slim om niet te lang te wachten met boeken. Het zou namelijk erg jammer zijn als we je moeten teleurstellen!

Als bruidstyliste begrijp ik dat je op je grote dag wilt stralen. Daarom adviseer ik om mij zo snel mogelijk te vragen of ik nog beschikbaar ben. Zo kan ik ervoor zorgen dat jouw bruidskapsel en bruidsmake-up perfect verzorgd worden.

Bruidskapsel

Laatste minuut Bruidsstyling

Heb je je bruiloft tot in de puntjes gepland, maar nog geen bruidsstyliste geboekt? Geen zorgen! Zelfs als je aanvraag iets aan de late kant is, ben ik er om je te helpen. Het kan gebeuren dat er nog plekjes in mijn agenda vrij zijn, dus twijfel niet en neem direct contact met me op!

Als ervaren bruidsstyliste zorg ik ervoor dat jij straalt op jouw speciale dag. Mijn passie voor het creëren van prachtige looks en het perfectioneren van elk detail stelt mij in staat om jouw droombruiloft werkelijkheid te maken. Of je nu op zoek bent naar een klassieke, moderne of juist een unieke stijl, ik sta klaar om jouw wensen te vervullen.

Laat mij je helpen om je natuurlijke schoonheid naar voren te brengen en jezelf te laten stralen. Samen creëren we de perfecte look die bij jou past en waar je nog jarenlang met trots op terugkijkt.

Reserveringsadvies
Trouwe in buitenland
Leonardo_Vision_XL_Experience_the_delicate_beauty_of_pastel_3D_0 (2).jpg
Bruidskapsel


Al mijn tarieven zijn gebaseerd op de volgende onderdelen:

 • Flexibiliteit: Ik kom op elk gewenst tijdstip naar uw locatie, zodat het u het beste uitkomt. Ik ben bereid om buiten reguliere werktijden te werken, zodat ik aan uw planning kan voldoen.

 • Gemak: U hoeft geen rekening te houden met extra reistijd of reiskosten binnen een straal van 10 km bij een volledig arrangement.

 • Professionaliteit: Door mijn jarenlange ervaring en vakwerk in visagie en kapsels kunt u vertrouwen op een professionele en verzorgde uitstraling.

 • Kwaliteit: Ik werk uitsluitend met make-up producten uit het hogere segment, waardoor u kunt rekenen op hoogwaardige producten en een langdurige look.

 • Volledig arrangement: Naast een uitgebreide proefsessie bied ik tussen 2 en 3 uur arbeidstijd op de ochtend zelf, zodat ik voldoende tijd heb om uw wensen te realiseren.

 • Materiaalkosten inbegrepen: Ik zorg voor alle benodigde materialen, waaronder speldjes, haarlak en een donut voor het creëren van verschillende kapsels.

 • Duidelijkheid: Al mijn tarieven zijn inclusief BTW, zodat u niet voor verrassingen komt te staan bij de eindafrekening.

 • Persoonlijke aandacht: Ik neem de tijd om naar uw wensen te luisteren en deze om te zetten in een look die bij u past.

 • Klanttevredenheid: Uw tevredenheid staat bij mij voorop, daarom streef ik ernaar om uw verwachtingen te overtreffen met mijn diensten.

 • Vertrouwelijkheid: Ik ga discreet om met uw persoonlijke informatie en foto's, zodat u zich comfortabel en veilig voelt tijdens onze samenwerking. 

 • Flexibele betalingsmogelijkheden: Ik accepteer contante betalingen, maar ook betalingen via betaalapps of bankoverschrijving, zodat u op de voor u meest handige manier kunt betalen.)

Voordelen:

 Proefsessie aan huis:

De proefsessie voor je bruidskapsel en bruidsmake-up zal ruimschoots voor de bruiloft plaatsvinden, en ik kom hiervoor naar jou toe. Dit zorgt voor gemak en comfort, omdat je in je eigen vertrouwde omgeving kunt beslissen over je look.

 

Professionele en ervaren bruidsstyliste

Ik ben een professionele bruidsstyliste met ervaring en kennis van de laatste trends en ontwikkelingen. Ik zal ervoor zorgen dat je er stralend uitziet op je grote dag.

 

Feestkapsels en visagie voor gasten 

Naast het verzorgen van jouw bruidskapsel en bruidsmake-up, help ik ook graag met het stylen van het feestkapsel en de visagie van je gasten. Zo kunnen zij er ook op hun best uitzien tijdens jouw speciale dag.

 

Aankleden en touch-up

Indien gewenst, kan ik ook helpen bij het aankleden op de trouwdag zelf. Daarnaast bied ik ook de mogelijkheid voor een touch-up voor het feest, zodat je er de hele dag fris en stralend uitziet.

Persoonlijke aandacht

Ik hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en zorg ervoor dat ik jouw wensen en voorkeuren volledig begrijp. Ik luister naar je ideeën en geef professioneel advies om de perfecte look voor jou te creëren.

 

Stressvrij

Door mijn ervaring en expertise neem ik de stress weg die vaak gepaard gaat met het plannen van een bruiloft. Je kunt erop vertrouwen dat ik alles zal doen om ervoor te zorgen dat je er op je trouwdag prachtig uitziet, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van je speciale dag.

 

Kwaliteitsproducten 

Ik werk alleen met hoogwaardige producten en materialen om ervoor te zorgen dat je bruidskapsel en bruidsmake-up de hele dag perfect blijven zitten. Je kunt erop vertrouwen dat je er stralend uitziet, zelfs tijdens de langste en meest emotionele momenten van je bruiloft. 

Betaling
Leonardo_Vision_XL_Experience_the_delicate_beauty_of_pastel_3D_0 (6).jpg
Bruidskapsel


Betaling

Voor de betaling van de bruidssessie kunnen er verschillende opties zijn.

 • Als het gaat om kosten voor de proefsessie, kunnen deze in het eerste deel van de betaling worden opgenomen. Dit omvat meestal de kosten voor het uitproberen van verschillende kapsels en make-up looks om de perfecte stijl voor de bruiloft te vinden. Eventuele extra kosten, zoals reiskosten.

 • Het tweede deel van de betaling omvat meestal de kosten voor de daadwerkelijke bruidssessie op de trouwdag. Dit omvat de styling van het haar en make-up van de bruid, evenals eventuele reiskosten. 

 • Daarnaast kunnen er ook andere betalingsopties zijn voor bruidsvisagie en haarstyling, afhankelijk van de afspraken die gemaakt zijn. Bijvoorbeeld, als er ook andere bruidsgasten zijn die hun haar en make-up willen laten doen, kunnen zij hun deel van de kosten individueel betalen. In sommige gevallen kan de bruid ook ervoor kiezen om de kosten voor de bruidssessie zelf te dragen, terwijl de kosten voor de gasten apart betaald worden.

 • Kortom, er zijn verschillende mogelijkheden voor het verdelen van de betalingen voor de bruidssessie, en dit kan afhangen van de specifieke afspraken en voorkeuren van de bruid en eventuele bruidsgasten.

Bruidskapsel

Veelgestelde vragen

 1. Wat is een bruidstyliste? Een bruidstyliste is een professional die gespecialiseerd is in het creëren van de perfecte look voor bruiden op hun trouwdag. Ze zorgt ervoor dat de make-up, haar en styling van de bruid perfect bij elkaar passen en haar laten stralen op haar speciale dag.

 2. Wat doe ik als bruidstyliste precies? Als bruidstyliste werk ik nauw samen met de bruid om haar wensen en voorkeuren te begrijpen. Ik verzorg de bruidsmake-up, hairstyling en bied soms ook advies over de keuze van bruidsaccessoires. Ik zorg ervoor dat de bruid er perfect uitziet en zich zelfverzekerd voelt op haar trouwdag.

 3. Wanneer moet je een bruidstyliste boeken? Het wordt aanbevolen om een bruidstyliste zo vroeg mogelijk te boeken, bij voorkeur zes tot twaalf maanden voor je trouwdag. Populaire bruidsstylisten zoals ik hebben vaak een volle agenda, dus het boeken van tevoren garandeert dat je mij als gewenste styliste kunt krijgen.

 4. Wat is inbegrepen in mijn diensten als bruidstyliste? De inbegrepen diensten variëren afhankelijk van mij als styliste en het gekozen pakket. Over het algemeen omvatten mijn diensten het uitvoeren van een proefsessie voor make-up en haar, make-up en hairstyling op de trouwdag.

 5. Hoe lang duurt een proefsessie met mij als bruidstyliste? Een proefsessie met mij als bruidstyliste duurt meestal twee tot drie uur. Dit geeft jou als bruid voldoende tijd om verschillende looks uit te proberen en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je uiteindelijke keuze voor de trouwdag.

 6. Moet je je eigen make-up en haarproducten meenemen? Nee, ik als bruidstyliste zal mijn eigen professionele producten meenemen. Ik ben goed uitgerust met hoogwaardige make-up en haarproducten die geschikt zijn voor langdurige en fotogenieke resultaten.

 7. Hoe kun je je voorbereiden op de proefsessie? Het is nuttig om enkele inspiratiefoto's mee te nemen van bruidsstijlen die je aanspreken. Daarnaast is het ideaal om je gezicht en haar schoon en gehydrateerd te hebben op de dag van de proefsessie.

 8. Kan ik als bruidstyliste ook andere leden van de bruidsgezelschap verzorgen? Ja, als bruidstyliste bied ik ook diensten aan voor de bruidsmeisjes, moeders en andere familieleden. Het is belangrijk om dit op voorhand te bespreken en te boeken om ervoor te zorgen dat er voldoende tijd en middelen beschikbaar zijn.

 9. Wat gebeurt er als je trouwdatum moet wijzigen? Als je je trouwdatum moet wijzigen, neem dan zo snel mogelijk contact met mij op als bruidstyliste. In de meeste gevallen zal ik proberen om de nieuwe datum te behouden, maar het kan afhankelijk zijn van mijn beschikbaarheid.

 10. Hoeveel kost mijn bruidsstyling? De kosten van mijn bruidsstyling variëren afhankelijk van mij als styliste, de locatie en de gewenste diensten. Het is het beste om rechtstreeks contact met mij op te nemen voor een prijsindicatie op maat.

Make-up merken
Bruidskapsel

Ik werk met volgende merken:

Smashbox_Studios_logo_alignedright_copy.
Dose-of-Colors-Logo.jpg
nars-logo-9D11320890-seeklogo.com.png
AlbedoBase_XL_Experience_the_delicate_beauty_of_pastel_3D_porc_0_edited_edited_edited.jpg

Contact Formulier

Wil jij stralend jouw aanstaande opwachten?

Wacht dan niet langer en ontdek of jouw datum nog vrij is!

bottom of page