top of page
Bruidskapsel

Bruidskapster Eva

DreamShaper_v6_Experience_the_delicate_beauty_of_pastel_3D_por_0.jpg

Visie

Ik laat je stralen op de mooiste dag van je leven

Bruidskapsel

Als bruidsstyliste is mijn visie om elke bruid te laten stralen op haar speciale dag. Ik geloof dat het huwelijk een van de meest belangrijke en gedenkwaardige momenten in het leven van een persoon is, en ik wil ervoor zorgen dat elke bruid er prachtig uitziet en zich zelfverzekerd voelt tijdens deze bijzondere gelegenheid.

Eisen aan een bruidskapsel en make-up

 • Langdurigheid: Het kapsel moet de hele dag perfect blijven zitten, zelfs na veel dansen en bewegen.

 • Aansluiting bij de jurk: Het kapsel moet passen bij de stijl en vorm van de trouwjurk.

 • Haartype: Het kapsel moet geschikt zijn voor het type haar van de bruid, of het nu lang, kort, steil, krullend, dun of dik is.

 • Thema en sfeer: Het kapsel moet passen bij het thema en de sfeer van de bruiloft, of het nu modern, glamour, romantisch of vintage is.

 • Comfort: Het kapsel moet comfortabel zijn om te dragen, zonder dat er ongemakken ontstaan tijdens de ceremonie en receptie.

Bruidskapsel

 • Natuurlijke uitstraling: Veel bruiden geven de voorkeur aan een natuurlijke, onopvallende make-up die hun beste eigenschappen accentueert zonder te overdrijven.

 • Duurzaamheid: De make-up moet langdurig zijn en bestand zijn tegen tranen, zweet en andere factoren die van invloed kunnen zijn op de huwelijksdag.

 • Huidverzorging: De make-up moet worden aangepast aan de huid van de bruid, rekening houdend met eventuele gevoeligheden of specifieke behoeften.

 • Coördinatie met kleurenthema: De gebruikte make-upkleuren moeten passen bij het kleurenschema van de bruiloft.

 • Persoonlijkheid: De make-up moet de persoonlijkheid van de bruid weerspiegelen en haar zelfverzekerd laten voelen op haar grote dag.

Bruidmake-up

 

Bij het maken van bruidskapsels streef ik naar perfectie, waarbij het vooral draait om de wens van de bruid, de mogelijkheden die het haar en de lengte daarvan biedt, mijn eigen creatieve inbreng en de langdurige houdbaarheid van het kapsel tijdens de huwelijksdag.

De meeste bruiden kiezen voor een frisse natuurlijke uitstraling met zachte pastels of aardetinten, maar anderen willen graag uitgesproken make-up.

Alles is mogelijk!

Leonardo_Vision_XL_Experience_the_delicate_beauty_of_pastel_3D_0 (2).jpg

Wat gebeurt er op jouw trouwdag?

Bruidskapsel

Op jouw trouwdag kom ik op de afgesproken locatie en tijdstip aan, volledig uitgerust en klaar om jouw bruidskapsel en bruidsmake-up te verzorgen. We hebben dit al besproken tijdens de proefsessie, dus ik weet precies welke look jij wilt voor je grote dag.

Ik begin met het stylen van je haar, waarbij ik rekening houd met je wensen en de stijl van je jurk. Of je nu kiest voor een romantische krullen, een chique opgestoken kapsel of iets anders, ik zorg ervoor dat je haar er prachtig uitziet en de hele dag blijft zitten.

Daarna ga ik verder met het aanbrengen van je bruidsmake-up. We hebben tijdens de proefsessie al besproken welke kleuren en stijl je graag wilt, dus ik ga aan de slag om ervoor te zorgen dat je er stralend uitziet op je trouwdag.

Tijdens het verzorgen van je bruidskapsel en bruidsmake-up zorg ik ervoor dat jij je ontspannen en op je gemak voelt. Ik neem de tijd om naar jouw wensen te luisteren en eventuele last-minute aanpassingen te doen. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat je je mooiste zelf voelt op je trouwdag en dat je vol zelfvertrouwen en stralend het altaar oploopt.

Na het verzorgen van je bruidskapsel en bruidsmake-up zorg ik ervoor dat alles goed blijft zitten. Ik help je bij het bevestigen van eventuele accessoires, zoals een sluier of haarspelden, en geef je tips om ervoor te zorgen dat je look de hele dag mooi blijft.

Kortom, op jouw trouwdag zorg ik ervoor dat je haar en make-up er prachtig uitzien en dat jij je ontspannen en zelfverzekerd voelt. Ik sta voor je klaar om jouw dag nog specialer te maken en ervoor te zorgen dat je de mooiste versie van jezelf bent op je bruiloft.

De tijd die je op jouw dag zult moeten reserveren voor je bruidskapsel en bruidsmake-up is 2,5 tot 3 uur.

Bruidskapsel

Bruidskapster Eva

HAIR & MAKE-UP ARTIEST


Ik geloof dat elke bruid uniek is en haar eigen schoonheid heeft, en het is mijn taak om die schoonheid te benadrukken en haar te laten schitteren.

Het haar is het mooiste sieraad van een vrouw. En uw trouwdag is de belangrijkste dag van uw leven. Het is de bedoeling dat u er perfect uitziet. Ik verzorg voor uw trouwdag zowel het eventuele proefkapsel als het definitieve bruidskapsel bij u thuis of op elke andere locatie. Dit scheelt een hoop reistijd en u hoeft alleen maar van uw dag te genieten!

Bruidskapsel

Op je bruiloft wil je stralen, en dat lukt alleen maar als je je prettig voelt bij hoe je eruit ziet. Een mooie bruidsmake-up maakt het plaatje van de jurk en je haar compleet. Bespaar dus vooral niet op een professionele make-up. Door gebruik te maken van een professional bij de foto- en/of videosessie zal het resultaat zodanig zijn, dat je de foto’s en video later met gepaste trots kunt laten zien aan je familie, vrienden en kennissen

Bruids make-up

Uiteraard is het ook mogelijk om de daggasten van make-up en haarstyling te voorzien, zodat zij deze dag geheel in stijl met jou meebeleven.

Daggasten

Waarvoor dient een proefsessie?

Heel simpel, op jullie bijzondere dag  wil je liever niet voor verrassingen komen te staan. Een proefkapsel is enorm belangrijk om zeker te zijn dat je op je bruiloft echt helemaal tevreden bent. Net als je bruidsmake-up wil je graag zien dat het schitterend staat. Hetzelfde geldt voor de proefsessie. Ik ga je een paar bruidskapsels laten zien, aan het einde van de proefsessie bepaal je welk bruidskapsel je mooi vindt.

Proefkapsel

Een goede voorbereiding biedt garantie voor succes. Verzamel alles wat je mooi vindt, ongeacht of het je wel of niet staat. Vraag jezelf ook af: wat vind ik absoluut niet mooi? Je zult zien dat je stap voor stap een duidelijk beeld krijgt van je bruidsmake-up.

Proef make-up

Ben je te gast op een feest? Of vier je zelf een speciale gelegenheid?

Hou je net als ik ook van een feestje en wil je er "stunning" uit zien op die ene feestavond?

Heel goed! Daar horen dan ook mooie en feestelijke haar en make-up bij! Maak je outfit compleet en straal op het feestje. Ik help je graag met feestelijke make-up en haarstyling.

extra's

Bruidskapsel
Leonardo_Vision_XL_Experience_the_delicate_beauty_of_pastel_3D_0_edited.jpg

Bruidskapsel

Bruidskapsel

Op je grote dag hoef je je geen zorgen te maken over stress, want ons team staat voor je klaar om alles te regelen. Jij hoeft je alleen maar te concentreren op het genieten van de bijzondere momenten.

Op de afgesproken tijd kom ik naar de locatie van jouw keuze om je bruidskapsel perfect te stylen. Of je nu droomt van een romantisch opsteekkapsel, elegante vlechten of losse krullen, wij weten precies hoe we jouw natuurlijke schoonheid kunnen accentueren. Je zult er stralend uitzien in elke foto.

Als Bruidsstyliste Eva voel ik me vereerd om deel uit te maken van jouw speciale dag. Mijn passie ligt in het creëren van prachtige en unieke looks die perfect passen bij jouw persoonlijkheid en stijl. Samen kunnen we jouw ideale bruidskapsel realiseren, zodat je jezelf kunt zijn en vol zelfvertrouwen kunt stralen op de belangrijkste dag van je leven.

Of je nu gaat voor een klassieke, moderne of bohemian look, ik help je graag bij het vinden van de perfecte stijl. Met mijn vakmanschap en oog voor detail zorg ik ervoor dat je kapsel de hele dag mooi blijft zitten, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Laat ons team je bruidskapsel verzorgen en je zult zien hoe een prachtig kapsel kan bijdragen aan de magie van je bruiloft. Ik kijk ernaar uit om samen te werken en ervoor te zorgen dat je er adembenemend uitziet op de grote dag.

Kiezen van je bruidskapsel:

 • Ik zal je adviseren over het meest geschikte bruidskapsel op basis van je haartype. Ik kan verschillende technieken gebruiken, zoals vlechten, krullen of opsteken, om een prachtig kapsel te creëren dat bij jouw haar past.

 • Ook zal ik rekening houden met je gezichtsvorm en -kenmerken bij het creëren van je bruidskapsel. Ik kan experimenteren met verschillende stijlen om ervoor te zorgen dat je kapsel je beste eigenschappen accentueert en je gezicht mooi in evenwicht brengt.

 • Als bruidsstyliste ben ik ook gespecialiseerd in het toevoegen van haaraccessoires aan je bruidskapsel. Of je nu kiest voor een elegante tiara, een subtiele haarclip of bloemen, ik zorg ervoor dat de accessoires naadloos in je kapsel worden verwerkt en het geheel versterken.

 • Het is belangrijk om te bedenken hoe je bruidskapsel eruit zal zien in combinatie met je trouwjurk, make-up en het thema van je bruiloft. Ik zal ervoor zorgen dat je kapsel perfect past bij de sfeer en stijl van je trouwdag.

 • Het is altijd een goed idee om een proefsessie te plannen voordat je grote dag aanbreekt. Tijdens deze sessie zal ik je verschillende kapsels laten zien, zodat je zelf kunt bepalen welke het beste bij je past. Dit geeft je ook de mogelijkheid om eventuele wijzigingen aan te brengen en ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met je uiteindelijke bruidskapsel.

Bruidskapsel

Met mij als je bruidsstyliste weet je zeker dat je bruidskapsel perfect zal zijn en je er op je trouwdag stralend uit zult zien. Ik ben een professional in het creëren van unieke en adembenemende bruidskapsels die aan al je wensen voldoen.

Leonardo_Vision_XL_Experience_the_delicate_beauty_of_pastel_3D_0 (6)_edited.jpg

Proefkapsel

Bruidskapsel

Het realiseren van een perfect kapsel tijdens een proefsessie voor een bruiloft is van cruciaal belang om de bruid haar droomlook te geven op haar grote dag. Hier zijn een paar belangrijke punten om rekening mee te houden en wat ik doe als kapper om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.

Ten eerste is communicatie van essentieel belang. Tijdens de proefsessie is het belangrijk dat ik de wensen en verwachtingen van de bruid begrijp. Dit omvat het bespreken van haar ideeën over het gewenste kapsel, het bekijken van foto's als referentie en het nemen van de tijd om haar stijl- en lengtevoorkeuren te begrijpen. Het is belangrijk om ook te luisteren naar haar zorgen of eventuele haarproblemen die ze wil oplossen.

Daarnaast is de timing van de proefsessie van belang. Het is raadzaam om deze sessie enkele weken of zelfs maanden voor de bruiloft te plannen. Dit geeft de bruid de mogelijkheid om veranderingen aan te brengen als ze dat wil.

Het is belangrijk om de bruid gerust te stellen en haar comfortabel te laten voelen terwijl ik bezig ben.

Ik neem de tijd om het haar zorgvuldig te stylen, gebruikmakend van producten die geschikt zijn voor het haartype en de gewenste look. Dit kan het gebruik van krultangen, stijltangen, föhns en andere stylingtools omvatten. Tijdens het stylen houd ik rekening met de gezichtsvorm van de bruid en zorg ik ervoor dat het kapsel haar gelaatstrekken flatteert.

Ik geef nog wat laatste tips en advies aan de bruid over hoe ze het kapsel kan onderhouden en bijwerken gedurende de dag van de bruiloft, zodat ze er op haar best uitziet.

Kortom, het realiseren van een proefkapsel tijdens een bruiloftssessie vereist goede communicatie, timing, professionaliteit en aandacht voor detail. Mijn doel als kapper is om de bruid haar droomlook te geven en ervoor te zorgen dat ze straalt op haar speciale dag.

Proefbruidskapsel

Hoe werkt dat als je mij boekt voor een bruidskapsel ?

Bruidskapsel

Als je mij boekt voor een bruidskapsel, zal ik samen met jou werken om je ideale look te creëren voor je speciale dag. Hier is hoe het proces normaal gesproken verloopt:

Bruidskapsel

Beschikbaarheid

Mijn beschikbaarheid als bruidsstyliste hangt af van verschillende factoren, zoals de datum en het tijdstip van je bruiloft. Om je datum vast te leggen, raad ik aan om zo snel mogelijk contact met me op te nemen. Op die manier kan ik mijn agenda raadplegen en zien of ik beschikbaar ben op jouw trouwdag.

Als ik nog beschikbaar ben op je gewenste trouwdatum, kunnen we direct overgaan tot het vastleggen van de afspraak. Samen zullen we ook bespreken welk tijdstip het beste voor jou uitkomt.

Bruidskapsel

Proefsessie

Om ervoor te zorgen dat ik je de gewenste look kan geven, plannen we een proefsessie. Dit kan enkele weken voor je bruiloft plaatsvinden. Voor we beginnen aan jouw proefsessie bruidsmake-up en kapsel gaan we eerst even zitten en nemen we even de tijd om je beter te leren kennen, hoe draag je normaal je haar en make-up etc. Dit om een goed beeld te krijgen van wie jij bent zodat we de bruidsmake-up en het kapsel goed kunnen toepassen op de juiste manier zodat het echt perfect bij je past. Tijdens de proefsessie gaan we je wensen bespreken m.b.t. je bruidskapsel (en je bruidsmake-up). Ik zal je advies geven en samen gaan we kijken wat het mooist bij je past en waar je je prettig bij voelt. We zijn pas klaar met de proefsessie als wij beide helemaal tevreden zijn! Ook bespreken we tijdens de proefsessie de wensen op je bruiloft, het verzorgen van het haar en/of de make-up van eventuele dag gasten .Na de proefsessie maak ik foto’s en schrijf ik alles op wat we afgesproken hebben.

Een proefsessie duurt ongeveer 2 tot 3 uur dus houd lekker de ochtend of middag vrij en geniet van deze proefsessie!

Bruidskapsel

planing

Nadat we het ideale bruidskapsel hebben gevonden, bespreken we de planning voor de dag van de bruiloft. We bepalen hoeveel tijd ik nodig zal hebben om je kapsel te creëren en bespreken alle andere details, zoals het schema voor de gehele bruiloft en de locatie waar ik jouw haar zal stylen

Bruidskapsel

uitvoering

Op de dag van de bruiloft kom ik naar de afgesproken locatie met alle benodigde tools en producten. Ik zal je haar stylen volgens het gekozen kapsel en ervoor zorgen dat het de hele dag mooi blijft zitten.

Kortom, door mij te boeken voor een bruidskapsel kun je er zeker van zijn dat ik samen met jou je gewenste look zal creëren en ervoor zal zorgen dat je er op je speciale dag prachtig uitziet. Mijn doel is om jouw visie tot leven te brengen en ervoor te zorgen dat je je zelfverzekerd en stralend voelt op je bruiloft.

Bruidskapsel

Proefsessie voorbereiden

Voor de proefsessie zijn er een paar dingen die je kan voorbereiden. Hier zijn enkele suggesties:

 

1. Haar inspiratie: Verzamel foto's of afbeeldingen van kapsels en make-up looks die je mooi vindt. Dit helpt om een idee te krijgen van jouw voorkeuren en stijl.

 

2. Haaraccessoires: Als je van plan bent om haaraccessoires te dragen op je trouwdag. Het is een goed idee om eerst een kapsel te kiezen voordat je beslist welke accessoires je wilt dragen. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat de accessoires goed passen bij het kapsel en dat ze elkaar aanvullen. Als ik ook een sluier draag, kan je deze zeker meenemen naar de proefsessie.

 

3. Jurk: Als je al een trouwjurk hebt gekozen, is het een goed idee om een foto of een beschrijving ervan mee te nemen. Dit helpt om een totaalbeeld te krijgen van je look en om ervoor te zorgen dat de haar- en make-upstijl goed bij de jurk past.

 

4. Communicatie: Wees open en eerlijk over je verwachtingen en voorkeuren tijdens de proefsessie. Het is belangrijk dat je je comfortabel voelt en dat ik begrijp wat je wilt.

 

5. Goed verzorgd haar: Zorg ervoor dat je haar schoon en droog is op de dag van de proefsessie. Het kan ook nuttig zijn om je haar te wassen de avond ervoor, zodat het gemakkelijk te stylen is.

 

6. Ruimte. Zorg voor een geschikte (ver)lichte plek om comfortabel te kunnen werken, een stoel en een tafel met een stopcontact in de buurt. Ik hoop dat deze tips je helpen om je voor te bereiden op de proefsessie.

Bruidsmake-up
Leonardo_Vision_XL_Experience_the_delicate_beauty_of_pastel_3D_0 (3).jpg

Bruidsmake-up

Bruidskapsel

Als professionele bruidsstyliste begrijp ik echter de unieke behoeften en vereisten van een bruid op haar grote dag. Hier zijn enkele redenen waarom het inhuren van mij als professionele bruidsstyliste, de beste keuze is:

 1. Ervaring en expertise: Als bruidsstyliste heb ik een grondige kennis van verschillende makeupstijlen en technieken die specifiek zijn ontworpen om jouw schoonheid te verbeteren. Ik heb ervaring met het werken met verschillende huidtinten en huidtypes, en kan je helpen om de perfecte look te creëren die past bij jouw persoonlijkheid en stijl.

 2. Professionele producten en technieken: Als professionele bruidsstyliste maak ik uitsluitend gebruik van hoogwaardige en professionele makeupproducten die zijn ontworpen om langdurig te blijven zitten en bestand te zijn tegen tranen, zweet en andere omgevingsfactoren die je op je trouwdag kunt tegenkomen. 

 3. Stressvrij: Je trouwdag kan al stressvol genoeg zijn, en het laatste wat je wilt is om je zorgen te maken over je makeup. Door mij als professionele bruidsstyliste in te schakelen, kun je erop vertrouwen dat je makeup perfect zal zijn en je geen tijd hoeft te besteden aan het doen ervan. Hierdoor kun je ontspannen en volledig genieten van je speciale dag.

 4. Persoonlijke aandacht: Als professionele bruidsstyliste is mijn grootste doel om ervoor te zorgen dat jij je mooi en zelfverzekerd voelt op je trouwdag. Ik neem de tijd om te luisteren naar jouw wensen en voorkeuren, en creëer een make-up look die jouw natuurlijke schoonheid accentueert.

Eisen aan bruidsmake-up

Bruidsmake-up moet voldoen aan enkele belangrijke eisen om ervoor te zorgen dat de bruid er op haar trouwdag stralend uitziet. Enkele van deze eisen zijn:

 • Natuurlijk ogende: Bruidsmake-up moet er natuurlijk uitzien en de bruid complementeren in plaats van overweldigend te zijn. Het moet de natuurlijke schoonheid van de bruid verbeteren en niet verbergen.

 • Langhoudend: De make-up moet de hele dag blijven zitten, zelfs bij warmte of tranen. Het is belangrijk dat de bruid zich geen zorgen hoeft te maken over het bijwerken van haar make-up tijdens het evenement.

 • Fotogeniek: Bruidsmake-up moet er zowel in het echt als op foto's goed uitzien. Het moet de gelaatstrekken benadrukken en ervoor zorgen dat de bruid er stralend uitziet, zowel in real life als op de foto's.

 • Passend bij de jurk en het thema: De make-up moet passen bij de bruidsjurk en het thema van de bruiloft. Het moet harmoniëren met de stijl en kleuren van de trouwdag.

 • Comfortabel: Bruidsmake-up moet comfortabel zijn om te dragen. Het mag geen ongemak veroorzaken of de bruid afleiden van haar speciale dag. Het moet licht aanvoelen op de huid en niet irriterend zijn.

Bruidskapsel
Proefmake-up
DreamShaper_v6_Experience_the_delicate_beauty_of_pastel_3D_por_0 (3)_edited.jpg

Proef Bruidsmake-up

Bruidskapsel

Een ander belangrijk aspect van het proces van de bruidsmake-up is de proefsessie. Dit is het moment waarop we de gekozen make-up look op de bruid uitproberen. Het stelt ons in staat om aanpassingen te doen en ervoor te zorgen dat de bruid tevreden is met het resultaat. Tijdens de proefsessie kunnen we ook de duurzaamheid van de make-up testen en eventuele last-minute wijzigingen aanbrengen.

De proefsessie biedt ook de mogelijkheid voor de bruid om vertrouwen op te bouwen in haar make-uplook. Het stelt haar gerust en vermindert eventuele stress die ze kan hebben over haar uiterlijk op haar speciale dag. Door de bruid te betrekken in het proces, creëren we een samenwerking die haar het gevoel geeft dat ze de juiste keuze heeft gemaakt voor haar bruidsmake-up.

Kortom, het proces van de bruidsmake-up is van onschatbare waarde. Het zorgt ervoor dat de bruid er stralend uitziet en zich zelfverzekerd voelt op haar trouwdag. Door zorgvuldige voorbereiding, aandacht voor detail en een proefsessie creëren we een ervaring die de bruid koestert en zich voor altijd zal herinneren.

Je woont niet in Friesland
Bruidskapsel

Je woont niet in Friesland maar ergens anders ?

 

Dit is helemaal geen probleem. Ik verzorg je Bruidskapsel en/of Bruidsmake-up in Friesland maar ook daarbuiten.

Ik werk vanuit Leeuwarden.

Daarnaast werk ik aan huis of op locatie in

Lemmer, Wolvega, Dokkum, Franeker,  Joure, Harlingen, Heerenveen, Sneek, Drachten, Leeuwarden, Balk, Burgwerd, Hollum, Hindeloopen, Makkum, Moddergat, Sloten, Stavoren,  Workum, Woudsend, Bolsward, 

Groningen, Ter Apel, Leek, Bellingwedde, De Marne AppingedamHoogezand, Veendam,  

Stadskanaal, Winschoten, Haren,  Delfzijl, Hoogkerk, Bedum, Sappemeer, Zuidhorn, Oude Pekela, Winsum, Musselkanaal, Marum, Wildervank, 

Uithuizen, Bourtange, Lauwersoog, Oldambt, 

Loppersum, Ten Boer, Bad Nieuweschans, Scheemda, Onstwedde,  Heiligerlee, Noordlaren, Baflo, 

Bellingwolde, Grijpskerk, Sellingen, Sappemeer, Usquert, Zoutkamp, Aduard, Eemsmond,  Menterwolde,

Slochteren, Vlagtwedde, Winsum, Zuidhorn, 

Steenwijk, Nijverdal, Rijssen,  Oldenzaal, Kampen, Almelo, Hengelo, Deventer, Zwolle, Enschede, AadorpBornerbroekMariaparochie, DalfsenLemelerveldNieuwleusen, BathmenColmschateDeventer

 Schalkhaar, DenekampOotmarsumWeerselo,

Glanerbrug, Haaksbergen, DedemsvaartHardenberg, HellendoornNijverdalBeckum, DeldenGoorMarkelo, De LutteLosserOverdinkel, BoskampOlstWesepeWijhe, BeerzerveldLemeleOmmenVarsenWitharen, HeinoRaalte, HoltenRijssen, 

IJhorstRouveenStaphorst, AlbergenGeesterenHarbrinkhoekLangeveenReutumTubbergen, Den HamVriezenveenVroomshoopWesterhaar-Vriezenveensewijk, GenemuidenHasseltZwartsluis. 

Staat je woonplaats er niet tussen? Wees gerust  en stuur dan even een mailtje naar byrlova@hotmail.com of bel naar

06-52666540

Daggasten
Leonardo_Vision_XL_Experience_the_delicate_beauty_of_pastel_3D_0 (4)_edited.jpg

Daggasten

Bruidskapsel

Als professionele haar- en make-up artiest, heb ik het voorrecht gehad om talloze bruiden te helpen op hun grote dag. Echter, niet alleen bruiden kunnen profiteren van mijn diensten! Ik ben ook beschikbaar om daggasten op bruiloften op hun mooist te laten stralen.

Of je nu een vriend, familielid of gewoon een gast op een bruiloft bent, ik begrijp dat je er ook fantastisch uit wilt zien op deze speciale dag. Ik heb ervaring met het werken met verschillende haartypes, huidtinten en stijlen. Of je nu een elegante updo, een romantische vlecht of een chique half-opgestoken kapsel wilt, ik zal ervoor zorgen dat je de perfecte look krijgt die bij jou past.

Daarnaast ben ik ook gespecialiseerd in het aanbrengen van prachtige make-up looks. Of je nu een natuurlijke, frisse look wilt of juist wilt uitpakken met een dramatische smokey eye, ik kan het allemaal voor je creëren. Ik gebruik alleen hoogwaardige, professionele producten die de hele dag blijven zitten, zodat je er de hele dag fantastisch uitziet en je nergens zorgen over hoeft te maken.

Ik begrijp ook dat daggasten vaak beperkte tijd hebben op de dag zelf, omdat ze niet de hele ochtend met de bruid en bruidsmeisjes doorbrengen. Daarom werk ik efficiënt en zorg ik ervoor dat ik je binnen een kort tijdsbestek kan klaarmaken, zodat je optimaal kunt genieten van de trouwdag.

Dus, of je nu een daggast bent op een bruiloft en je haar en make-up on point wilt hebben, ik sta voor je klaar. Laat me je helpen om jouw natuurlijke schoonheid te accentueren en je het vertrouwen te geven om te stralen op deze prachtige dag. Neem nu contact met me op en laten we samen werken aan jouw perfecte look.

Speciale Wensen

 

Naast het gebruik van eigen make-up zijn er nog verschillende andere speciale wensen die bruiden kunnen hebben voor hun bruidsstyliste. Hier zijn enkele voorbeelden:

 1. Natuurlijke make-up: Sommige bruiden willen een subtiele en natuurlijke look op hun trouwdag. Ze willen dat hun make-up er fris en moeiteloos uitziet, zonder te veel op te vallen.

 2. Glamoureuze make-up: Aan de andere kant kunnen bruiden die van drama houden, vragen om een glamoureuze make-uplook. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat er meer glitter, smokey eyes of opvallende lippen worden gebruikt.

 3. Aangepaste huidverzorging: Bruiden met specifieke huidbehoeften kunnen vragen om aangepaste huidverzorgingsproducten. Dit kan betekenen dat er rekening wordt gehouden met gevoelige huidtypes, acnegevoelige huid of droge huid, en dat er producten worden gebruikt die geschikt zijn voor die specifieke behoeften.

 4. Haarstijl: Naast make-up kan een bruid ook specifieke wensen hebben voor haar haarstijl. Dit kan onder andere betrekking hebben op het type kapsel (krullend, steil, opgestoken, los) en de gewenste accessoires (bloemen, tiara, sluier).

 5. Allergieën en gevoeligheden: Bruiden met allergieën of gevoeligheden voor bepaalde ingrediënten vragen mogelijk om het gebruik van specifieke merken die vrij zijn van deze stoffen. Het is belangrijk voor de bruidsstyliste om hier rekening mee te houden om eventuele huidreacties te voorkomen.

 6. Duurzame en veganistische producten: Bruiden die bewust bezig zijn met duurzaamheid en veganisme, kunnen specifieke verzoeken hebben om producten te gebruiken die dierproefvrij, veganistisch en milieuvriendelijk zijn.

 7. Consultaties en proefsessies: Sommige bruiden willen mogelijk meerdere consultaties en proefsessies plannen om ervoor te zorgen dat ze tevreden zijn met hun uiteindelijke look op de trouwdag. Dit biedt hen de mogelijkheid om eventuele veranderingen of aanpassingen aan te brengen voordat de grote dag aanbreekt.

Het is belangrijk voor bruidsstylisten om open te staan voor de speciale wensen van bruiden en hun behoeften te begrijpen, om zo de gewenste uiterlijke uitstraling op hun trouwdag te kunnen creëren.

Bruidskapsel
Leonardo_Kino_XL_Experience_the_delicate_beauty_of_pastel_3D_p_0 (1).jpg

Extra diensten voor bruid

Bruidskapsel

Heb je een heel mooi bruidskapsel gezien, maar twijfel je of je zelf wel voldoende volume hebt om deze creatie neer te kunnen laten zetten? Geen probleem. Met behulp van clip-in extensions kan ik jou de gewenste volume en/of lengte geven die voor jouw geliefde resultaat nodig is.

Clip-in extensions zijn eenvoudig in gebruik en kunnen gemakkelijk worden geplaatst en verwijderd. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, kleuren en texturen, zodat ze naadloos kunnen worden gemengd met je eigen haar. Hierdoor ontstaat een natuurlijke uitstraling zonder dat iemand zal merken dat je extensions draagt.

Of je nu wilt gaan voor een volumineuze updo, een mooie vlecht of juist een romantische krullenbos, clip-in extensions kunnen de extra boost geven die je nodig hebt. Ze zijn perfect voor speciale gelegenheden, zoals je trouwdag, waarbij je jezelf wilt transformeren in een prachtige bruid.

Wil je graag een extra stralend oogopslag? Veel bruidjes kiezen ervoor om naast al hun mooie bruidsmake-up, lashes(kunstwimpers) aan te laten brengen. Deze kunnen je net even dat indrukwekkender resultaat geven.

Heb je geen bruidsaccessoires voor in je haar? Geen nood, ik heb een groot assortiment mee. Zo kun je tussen verschillende haaraccessoires kiezen en meteen zien welke het mooiste bij jouw kapsel past. 

Waarom Bruidskapster Eva kiezen?

Bruidskapsel
Bruidskapsel

Ervaring en expertise

Met jarenlange ervaring in de bruidsstylingindustrie heb ik een diepgaande kennis en expertise opgebouwd. Ik heb gewerkt met talloze bruiden en ben bekend met verschillende haartypes, huidtinten en stijlen. Ik kan je helpen om de perfecte look te creëren die past bij jouw persoonlijkheid en trouwthema.

Bruidskapsel

Creativiteit en maatwerk

Ik geloof dat geen twee bruiden hetzelfde zijn en daarom is maatwerk essentieel. Ik luister naar jouw wensen en ideeën en werk nauw met je samen om een unieke look te creëren die jouw schoonheid accentueert en je zelfvertrouwen vergroot. Ik ben altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken en kan je adviseren over wat het beste bij jou past.

Bruidskapsel

Betrouwbaarheid en professionaliteit

Ik begrijp hoe belangrijk je trouwdag voor je is en ik zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Ik ben betrouwbaar en punctueel, en zal ervoor zorgen dat ik op tijd op de afgesproken locatie ben en voldoende tijd inplan om jou en je bruidsfeest klaar te maken. Je kunt op mij rekenen om de hoogste kwaliteit van dienstverlening te leveren.

Bruidskapsel

Passie en toewijding

Het is mijn passie om bruiden te helpen zich mooi en zelfverzekerd te voelen op hun trouwdag. Ik doe dit werk met liefde en toewijding, en ik zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je straalt en de beste versie van jezelf bent. Ik zal je ondersteunen en begeleiden gedurende het hele proces, zodat je kunt ontspannen en genieten van je speciale dag.

Bruidskapsel

Flexibiliteit

Een van de voordelen van het werken met mij als bruidsstyliste is dat ik op elk gewenst tijdstip beschikbaar ben. Of je nu vroeg in de ochtend je haar en make-up wilt laten doen of liever 's avonds je proefsessie inplant, ik pas me aan jouw schema aan.

 

Ik begrijp ook dat trouwdagen vaak gepaard gaan met de nodige zenuwen en stress. Daarom streef ik ernaar om een ontspannen en comfortabele omgeving te creëren tijdens onze samenwerking. Ik zal je helpen om je op je gemak te voelen en zal ervoor zorgen dat je de juiste keuzes maakt op basis van jouw persoonlijke stijl en wensen.

Ik hoop dat ik je heb kunnen overtuigen van mijn vaardigheden en toewijding als bruidsstylist. Ik zou vereerd zijn om deel uit te maken van jouw trouwdag en je te helpen om er op je absoluut mooist uit te zien. 

Leonardo_Vision_XL_Experience_the_delicate_beauty_of_pastel_3D_0 (1)_edited.jpg

Ben je te gast op een feest?

Bruidskapsel

Ben jij te gast op een feest? Als bruidsstyliste sta ik voor je klaar om ervoor te zorgen dat jij er stralend uitziet op die bijzondere gelegenheid. Of je nu een gast bent op een bruiloft, een jubileum viert of een andere feestelijke gebeurtenis bijwoont, ik help je graag om jouw look compleet te maken.

Als bruidsstyliste begrijp ik als geen ander hoe belangrijk het is om er op een feestelijke dag extra mooi uit te zien. Samen bespreken we jouw wensen en ideeën, zodat ik precies kan inspelen op jouw stijl en persoonlijkheid. Of je nu gaat voor een romantische, klassieke of moderne look, ik zorg ervoor dat je straalt en je zelfverzekerd voelt.

Als bruidsstyliste werk ik met professionele producten en technieken, zodat je verzekerd bent van een langdurige en verzorgde look. Ik ben op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de bruidsstyling wereld, waardoor ik altijd vernieuwend en creatief kan zijn in mijn werk.

Dus, ben jij te gast op een feest? Laat mij als bruidsstyliste je helpen om de show te stelen met een prachtige en gepersonaliseerde look. Neem contact met mij op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Samen maken we van jouw speciale gelegenheid een onvergetelijke dag vol glamour en stijl.

bottom of page