top of page

Bruidskapster Eva

VISIE

Bruidskapster Eva

Bruidskapsel

Bruidskapster Eva

Ik laat je stralen op de mooiste dag van je leven

Eisen aan een bruidskapsel en make-up

– Het moet de bruid mooier maken
– Het moet passen bij de stijl van de bruid en de bruidskleding
– Het moet passen bij het gezicht en de verhoudingen van het lichaam
– Het moet de hele dag blijven zitten

Bij het maken van bruidskapsels streef ik naar perfectie, waarbij het vooral draait om de wens van de bruid, de mogelijkheden die het haar en de lengte daarvan biedt, mijn eigen creatieve inbreng en de langdurige houdbaarheid van het kapsel tijdens de huwelijksdag.

De meeste bruiden kiezen voor een frisse natuurlijke uitstraling met zachte pastels of aardetinten, maar anderen willen graag uitgesproken make-up.

Alles is mogelijk!

Bruidskapsel

Bruidskapsel

Het haar is het mooiste sieraad van een vrouw. En uw trouwdag is de belangrijkste dag van uw leven. Het is de bedoeling dat u er perfect uitziet. Ik verzorg voor uw trouwdag zowel het eventuele proefkapsel als het definitieve bruidskapsel bij u thuis of op elke andere locatie. Dit scheelt een hoop reistijd en u hoeft alleen maar van uw dag te genieten!

PA042957[1].jpg

Wat gebeurt er op mijn trouwdag?

Op de bruiloft zelf ben ik er op de gewenste locatie en het tijdstip en ga ik je Bruidskapsel en Bruidsmake-up verzorgen zoals besproken tijdens de proefsessie zodat jij helemaal klaar bent voor de mooiste dag van je leven, je bruiloft!

De tijd die je op jouw dag zult moeten reserveren voor je bruidskapsel en bruidsmake-up is 2,5 tot 3 uur. Deze tijd is ook benodigd voor een proefsessie. Heb je een heel mooi bruidskapsel gezien, maar twijfel je of je zelf wel voldoende volume hebt om deze creatie neer te kunnen laten zetten? Geen probleem. Met behulp van clip-in extensions kan ik jou de gewenste volume en/of lengte geven die voor jouw geliefde resultaat nodig is. Wil je graag een extra stralend oogopslag? Veel bruidjes kiezen ervoor om naast al hun mooie bruidsmake-up, lashes(kunstwimpers) aan te laten brengen. Deze kunnen je net even dat indrukwekkender resultaat geven.

Heb je geen bruidsaccessoires voor in je haar? Geen nood, ik heb een groot assortiment mee. Zo kun je tussen verschillende haaraccessoires kiezen en meteen zien welke het mooiste bij jouw kapsel past. 

Proefbruidskapsel

Waarvoor dient een proefsessie?

Heel simpel, op jullie bijzondere dag  wil je liever niet voor verrassingen komen te staan. Een proefkapsel is enorm belangrijk om zeker te zijn dat je op je bruiloft echt helemaal tevreden bent. Net als je bruidsmake-up wil je graag zien dat het schitterend staat. Hetzelfde geldt voor de proefsessie. Ik ga je een paar bruidskapsels laten zien, aan het einde van de proefsessie bepaal je welk bruidskapsel je mooi vindt.

 

P1014360.JPG
Proefbruidskapsel

Hoe werkt dat als ik je boek voor een bruidskapsel ?

Als ik op je trouwdatum op het gewenste tijdstip nog beschikbaar ben dan zet ik dit direct vast. Samen gaan we dan kijken wanneer je de proefsessie wilt doen. De proefsessie plannen we zo’n 6 weken tot 1 week voor je bruiloft afhankelijk van onze agenda’s en je wensen.

Voor we beginnen aan jouw proefsessie bruidsmake-up en kapsel gaan we eerst even zitten en nemen we even de tijd om je beter te leren kennen, hoe draag je normaal je haar en make-up etc. Dit om een goed beeld te krijgen van wie jij bent zodat we de bruidsmake-up en het kapsel goed kunnen toepassen op de juiste manier zodat het echt perfect bij je past.

Tijdens de proefsessie gaan we je wensen bespreken m.b.t. je bruidskapsel (en je bruidsmake-up). Ik zal je advies geven en samen gaan we kijken wat het mooist bij je past en waar je je prettig bij voelt.

We zijn pas klaar met de proefsessie als wij beide helemaal tevreden zijn! Ook bespreken we tijdens de proefsessie de wensen op je bruiloft, qua tijdstip, het verzorgen van het haar en/of de make-up van eventuele daggasten, de locatie etc.

Na de proefsessie maak ik foto’s en schrijf ik alles op wat we afgesproken hebben. Een proef duurt ongeveer 2 tot max 3 uur dus houd lekker de ochtend of middag vrij en geniet van deze proefsessie!

Wat moet ik voorbereiden voor proefsessie?

  • Graag gewassen en droog haar zonder stijl producten erin

  • Een geschikte (ver)lichte plek om comfortabel te kunnen werken,

  • een stoel en een tafel met een stopcontact in de buurt

Bruidsmake-up

Op je bruiloft wil je stralen, en dat lukt alleen maar als je je prettig voelt bij hoe je eruit ziet. Een mooie bruidsmake-up maakt het plaatje van de jurk en je haar compleet. Bespaar dus vooral niet op een professionele make-up. Door gebruik te maken van een professional bij de foto- en/of videosessie zal het resultaat zodanig zijn, dat je de foto’s en video later met gepaste trots kunt laten zien aan je familie, vrienden en kennissen

Bruidsmake-up  – Hoe gaat het in zijn werk?

Als ik op je grote dag, je trouwdatum, op het gewenste tijdstip nog beschikbaar ben dan zetten we dit direct vast. Samen gaan we dan kijken wanneer we de proefsessie voor je bruidsmake-up en/of bruidskapsel kunnen inplannen. De proefsessie voor je bruidskapsel plannen we zo’n 6 weken tot 1 week voor je bruiloft afhankelijk van beide agenda’s en wensen. Probeer zo vroeg mogelijk de datum van je bruiloft vast te zetten, dit om teleurstelling te voorkomen!

Bruidsmake-up

Proefmake-up

Een goede voorbereiding biedt garantie voor succes. Verzamel alles wat je mooi vindt, ongeacht of het je wel of niet staat. Vraag jezelf ook af: wat vind ik absoluut niet mooi? Je zult zien dat je stap voor stap een duidelijk beeld krijgt van je bruidsmake-up.

PC113130.jpg

Je woont niet in Friesland maar ergens anders ?

 

Dit is helemaal geen probleem. Ik verzorg je Bruidskapsel en/of Bruidsmake-up in Friesland maar ook daarbuiten.

Ik werk vanuit Leeuwarden.

Daarnaast werk ik aan huis of op locatie in

Lemmer, Wolvega, Dokkum, Franeker,  Joure, Harlingen, Heerenveen, Sneek, Drachten, Leeuwarden, Balk, Burgwerd, Hollum, Hindeloopen, Makkum, Moddergat, Sloten, Stavoren,  Workum, Woudsend, Bolsward, 

Groningen, Ter Apel, Leek, Bellingwedde, De Marne AppingedamHoogezand, Veendam,  

Stadskanaal, Winschoten, Haren,  Delfzijl, Hoogkerk, Bedum, Sappemeer, Zuidhorn, Oude Pekela, Winsum, Musselkanaal, Marum, Wildervank, 

Uithuizen, Bourtange, Lauwersoog, Oldambt, 

Loppersum, Ten Boer, Bad Nieuweschans, Scheemda, Onstwedde,  Heiligerlee, Noordlaren, Baflo, 

Bellingwolde, Grijpskerk, Sellingen, Sappemeer, Usquert, Zoutkamp, Aduard, Eemsmond,  Menterwolde,

Slochteren, Vlagtwedde, Winsum, Zuidhorn, 

Steenwijk, Nijverdal, Rijssen,  Oldenzaal, Kampen, Almelo, Hengelo, Deventer, Zwolle, Enschede, AadorpBornerbroekMariaparochie, DalfsenLemelerveldNieuwleusen, BathmenColmschateDeventer

 Schalkhaar, DenekampOotmarsumWeerselo,

Glanerbrug, Haaksbergen, DedemsvaartHardenberg, HellendoornNijverdalBeckum, DeldenGoorMarkelo, De LutteLosserOverdinkel, BoskampOlstWesepeWijhe, BeerzerveldLemeleOmmenVarsenWitharen, HeinoRaalte, HoltenRijssen, 

IJhorstRouveenStaphorst, AlbergenGeesterenHarbrinkhoekLangeveenReutumTubbergen, Den HamVriezenveenVroomshoopWesterhaar-Vriezenveensewijk, GenemuidenHasseltZwartsluis. 

Staat je woonplaats er niet tussen? Wees gerust  en stuur dan even een mailtje naar bruidskapstereva@hotmail.nl of bel naar 06-52666540

Proefmake-up
Je woont niet in Friesland

Daggasten

Uiteraard is het ook mogelijk om de daggasten van make-up en haarstyling te voorzien, zodat zij deze dag geheel in stijl met jou meebeleven.

DSC_0091_edited.jpg
gelegenheidsstijling
bottom of page