top of page
 • Eva

DR. GLODERM IDEBENONE DERMA TURNING CREAM. ANTI-AGING

Bijgewerkt op: 22 dec. 2020


dit is een zeer interessante en intensieve nieuwe ontwikkeling tegen veroudering, de cursus is bedoeld voor een week.


Het wordt geproduceerd door het Koreaanse cosmeceutische merk Dr. Gloderm, waarin dermatologen werken aan het maken van producten die dicht bij medicijnen staan. De cosmetica is goedgekeurd en gecertificeerd door de Seoul Dermatology Association. Het is veilig, hypoallergeen.

Anti-verouderingscrème DR. GLODERM Idebenone Derma Turning Cream bevat gepatenteerde hydraterende ingrediënten en sterk geconcentreerde idebenone (1.000 ppm of 0,1%). De crème is bedoeld voor de verzorging van de droge huid en huid met leeftijdsgebonden veranderingen.


Het is ontwikkeld op basis van de nieuwste farmaceutische technologieën.


Fabrikant belooft:


 • Dit is een speciaal antiverouderingsprogramma voor de huid.

 • Geeft de huid weer elasticiteit

 • Hydrateert de huid en behoudt het vereiste vochtgehalte.

 • Maakt de algehele huidtint helderder.

 • Verzacht de huid.

 • Maakt de huid gezond, niet alleen qua uiterlijk.


Belangrijkste actieve ingrediënten: • Panthenol of vitamine B5. Het heeft ontstekingsremmende, regenererende en hydraterende eigenschappen.


 • Shea boter. Het complex van zuren (oliezuur, stearinezuur en palmitinezuur) in de olie bestrijdt droogheid en vroegtijdige rimpels en egaliseert de teint. De olie is rijk aan gezonde vetten die een gunstige invloed hebben op de huidconditie. Het heeft regenererende, antibacteriële en wondgenezende eigenschappen.


 • Niacinamide: vernieuwt de huid; bestrijdt leeftijdsgebonden veranderingen; verbetert de elasticiteit van de huid en de barrièrefunctie; verheldert ouderdomsvlekken.


 • Extract van Echinacea purpurea. Het heeft antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen.


 • Idebenone vormt de kern van de samenstelling van het product. Idebenone kwam naar cosmetologie vanuit de geneeskunde. Het is oorspronkelijk gemaakt door een Japans farmaceutisch bedrijf om de effecten van de ziekte van Alzheimer te behandelen, met name geheugenstoornissen, en sommige onderzoekers werken nog steeds aan de eigenschappen ervan bij de behandeling van andere cognitieve stoornissen en neurologische aandoeningen. Dit ingrediënt is ontwikkeld om ziekten te behandelen die verband houden met veroudering en wordt ook door veel schoonheidsproducten gebruikt vanwege de antioxiderende eigenschappen. Naast zijn doeltreffendheid als een antioxidant en een wegvanger van vrije radicalen, wordt het als veiliger beschouwd dan andere kunstmatige huidverzorgingsingrediënten van dit soort. Idebenone werkt dus met tekenen van natuurlijke veroudering, zoals rimpels, plooien en zelfs leeftijdsgebonden pigmentatie. Maar idebenone beschermt ook de huid en herstelt "schade door de zon". Idebenone vermindert ook ontstekingen, roodheid en zwelling. Het enige nadeel van idebenone is dat het een duur ingrediënt is en dat cosmetica met idebenone als belangrijkste actieve ingrediënt heeft nooit goedkoop is.


 • Extract van gefermenteerde sojabonen (soja). Het extract is rijk aan nuttige micro-elementen, vitamines, aminozuren, peptiden en eiwitten. De isoflavonen in gefermenteerd sojabonenfiltraat hebben een gunstig effect op de huid. Vitaminen E en B helpen de huuidconditie te verbeteren. Het extract bevat fytinezuur, een krachtige natuurlijke antioxidant die lipideperoxidatie voorkomt, de vorming van hydroxylradicalen blokkeert en de oxidatie van xanthine remt, waardoor vroege tekenen van veroudering worden voorkomen. Fytinezuur hydrateert ook de huid, geeft deze elasticiteit, hydrateert en voedt droog beschadigd huid.


 • Centella asiatica-extract. Bestrijd ontstekingen perfect, verwijdert irritatie, kalmeert en hydrateer de huid. Het is een krachtige antioxidant die de huid beschermt tegen de negatieve effecten van de omgeving. Het heeft kalmerende eigenschappen, verbetert de bloedcirculatie en elasticiteit. Het heeft ook regenererende en wondgenezende eigenschappen, maakt het huid glad en voorkomt littekens.DR. GLODERM Idebenone Derma Turning Cream bevat geen: methylparaben, ethylparaben, propylparaben, isopropylparaben, butylparaben, isobutylparaben, benzofenon, kunstmatige kleurstoffen, kunstmatige geurstoffen.
Hoe te gebruiken?


U moet het product een week gebruiken. Voor het beste resultaat raadt de fabrikant een kuur van twee maanden aan. Een klein dosje crème is genoeg voor een week. In verpakking zitten 8 klein dosjes, het is genoeg voor 2 maanden.


Het product wordt 's ochtends en' s avonds aangebracht als crème.


Waar u rekening mee moet houden wanneer u het product met idebenone gebruikt. Een lichte roodheid van de huid en een branderig gevoel zijn mogelijk. Bij een gevoelige huid moet u eerst op een klein deel van het gezicht testen. Als je een erg prikkelbare huid hebt, raadpleeg dan voor het gebruik een dermatoloog. U moet het product op een plaats bewaren die beschermd tegen zonlicht is, omdat het zijn genezende eigenschappen ervan kan verliezen.


Mijn ervaring:


De consistentie van de crème lijkt op dikke vaseline.


Het wordt niet onmiddellijk door de huid opgenomen

Je moet het 's ochtends met een grote marge aanbrengen. Anti-aging samenstelling DR. GLODERM Idebenone Derma Turning Cream maakt het mogelijk om er lichte en niet-voedzame verzorgingsproducten onder aan te brengen. Het is mogelijk om het met alle ingrediënten te combineren.


De crème is vettig en ongemakkelijk, maar hier heb ik heel slecht nieuws voor liefhebbers van "fluweelzachte crèmes die in de huid verdwijnen" - zo zien fluweelzachte "tovenaars" eruit voordat er worden toegevoegd siliconen, allerlei soorten kleurstoffen, verdunners en daaruit vormden lichte en luchtige texturen. Deze produkt is een medicinale zalf en heeft ook zo uiterlijk en zijn eigenschappen.


Het product heeft praktisch geen aroma, de gebruikelijke cosmeceutische geur, best aangenaam, verdwijnt onmiddellijk. Ik merkte de resultaten onmiddelijk, en een week later effect was nog duidelijker. De huid werd echt elastisch, veel frisser, de algehele toon werd egaler.


Dit product is geen expres schoonheidsmiddel, het maakt de huid niet fluweelzacht dankzij siliconen en geeft niet het modieuze 'effect van huidstralen van binnenuit. Dit is een medicijn dat de huid echt gezond maakt en het verouderingsproces vertraagt.


Als de conditie van je huid goed is en je huid is verzorgd is en je wil je huid alleen maar een beetje te laten bloeien, dan is een lange kuur niet nodig, kuur van een week zou voldoende zijn. Als het niet mogelijk was om intensief je huid te verzorgen, kan het nodig zijn twee maanden produktte gebruiken zoals door de fabrikant wordt geadviseerd.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page