top of page
  • Eva

SU: M37 LOSEC SUMMA REVIEW. STERK ANTI-AGE MET ENZYMEN

Bijgewerkt op: 16 dec. 2020

SU: M37 Losec Summa is een bijgewerkte lijn van Su: m37 Losec Therapy, met meer geconcentreerde producten. Het is een krachtige anti-aging lijn die de vermoeide huid voedt met een uniek complex van gefermenteerde natuurlijke ingrediënten.




Gelanceerd door een Koreaanse luxemerk SUM: 37.


De lijn helpt de huid om leeftijdsgebonden veranderingen te weerstaan. De producten hebben een delicate textuur en worden volledig door de huid opgenomen.

Wat ik uit Koreaanse sites heb begrepen: het bevat gefermenteerde plantenextracten, adenosine, hyaluronzuur, ceramiden, bloemextracten, zonder kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en synthetische conserveermiddelen.

Het belangrijkste actieve bestanddeel van dit lijn is adenosine- een aminozuur dat aanwezig in onze cellen en dient als communicatiemiddel tussen cellen. Het bevat ontstekingsremmende eigenschappen.

Adenosine is een bouwsteen van adenosinetrifosfaat (ATP), de belangrijkste energiebron voor huidcellen. Het lichaam maakt constant ATP aan in de mitochondria van huidcellen, waar alle energie van de cel wordt opgeslagen. De cel gebruikt deze energie vervolgens om al zijn functies uit te voeren: zichzelf regenereren en DNA en eiwitten maken zoals collageen en elastine. Meer adenosine in de cel leidt tot meer ATP. Hierdoor kunnen huidcellen nog actiever worden in het bevorderen van een gezondere, gladdere en meer jeugdig ogende teint.



Hun product gemaakt op basis van normale fermentatie bij een optimale temperatuur van 37 graden, dat is wat de naam van deze verzorgingsprodukten betekent.

Ik gebruik deze producten van dit merk regelmatig en met veel plezier en ik hou van cosmetica op basis van fermentatie. En als de fermentatie van medicinale planten ongeveer drie jaar duurt in Japanse eikenhouten vaten - opmerkingen zijn niet nodig






Waarom houdt het merk SU:M 37 van fermentatie?





Hoogwaardige fermentatie zorgt dat ingredienten tot diepere lagen van je huid doordringen, vermindert het risico op huidirritatie en trucs op de huid in de vorm van uitslag, cosmetica op basis van fermentatie kan de huid veel effectiever hydrateren en voeden.


Mijn overzicht van alle merklijnen is hier


Om kennis te maken met de SU: M37 Losec Summa lijn heb ik deze set miniaturen besteld.


Ik moet meteen zeggen dat dit waarschijnlijk de meest zuinige te gebruiken lijn uit de Koreaanse luxe assortiment is en zo'n set voor mij voor ruim twee weken genoeg is. De hele truc is om hoe het toe te passen - maar daarover schrijf ik wat later..........


De SU: M37 Losec Summa Elixir miniatuurset bedraagt volgende middelen:



— SU:M37 Losec Summa Elixir Skin Softener 25ml

— SU:M37 Losec Summa Elixir Serum 7ml

— SU:M37 Losec Summa Elixir Skin Emulsion 25ml

— SU:M37 Losec Summa Elixir Cream 7ml

— SU:M37 Losec Summa Elixir Eye Cream 4ml


De volledige lijn SU: M37 Losec Summa-is zelfs veel uitgebreider:


- SU: M37 Losec Summa Elixir Day Ampoule is een intensieve dagampul die de huid een rijke hydratatie, voeding en vitaliteit geeft. Laat je huid stralen.


- SU: M37 Losec Summa Elixir Night Ampoule, deze intensieve nachtampul verbetert de bloedcirculatie en de elasticiteit van de vermoeide huid.



Beide ampullen maakten zijn heel populaeir in de Koreaanse schoonheidsindustrie, dus ik heb ze beide besteld om te testen.


- SU: M37 Losec Summa Gold Metal Foundation, twee kleuren beschikbaar, 01 Light Beige, 02 Natural Beige, SPF 50 + / PA +++.


- SU: M37 Losec Summa Elixir Cleansing Foam 60ml, huidreinigingsgel.


Fabrikant belooft:


  • Lijn SU:M37 helpt de huid om leeftijdsgebonden veranderingen te weerstaan

  • Versterkt de verouderende huid

  • Maakt huid jonger, bestrijdt bestaande ouderdomsverschijnselen

  • Beschermt de huid tegen vrije radicalen


Belangrijkste actieve ingrediënten:


  • Lactobacilus/Soybean Ferment Extract aan het begin van de compositie, verjongt en regenereert de huid

  • Adenozin, middel om ouderdomsrimpels te verminderen en de huid te verzachten

  • Enorme hoeveelheid plantextracten hydrateren, voeden en kalmeren de huid.

  • Ceramiden, verjongen de huid, herstellen de elasticiteit van de huid.

  • Trehalose, een polysaccharide, hydrateert en verzacht de huid.


Voolgorde van gebruik:


  1. SU:M37 Losec Summa Elixir Skin Softener (toner)

  2. SU:M37 Losec Summa Day Ampoule (octend) of SU:M37 Losec Summa Night Ampoule (avond)

  3. SU:M37 Losec Summa Elixir Serum

  4. SU:M37 Losec Summa Elixir Skin Emulsion

  5. SU:M37 Losec Summa Elixir Cream

  6. SU:M37 Losec Summa Elixir Eye Cream 4ml


Mijn ervaring:


De lijn heeft een typisch frisse geur van kruiden.

De geur verdwijnt snel genoeg, maar hij is er wel, hij is intens en hiermee moet wel rekening houden.


Losec Summa Elixir Skin Softener

Gebruik onmiddellijk na het wassen van je gezicht. Breng het product aan op de huid, laat het product even intrekken.

Het aromaat van is heerlijk, vers geplukte geneeskrachtige kruiden. Het verdwijnt snel van de huid.

Dikke en zeer rijke geltoner.

Door contact met de huid verandert het in waterige substantie.

Het trekt snel in, maar direct na het aanbrengen is er een lichte plakkerigheidgevoel, aangezien het een zeer rijk aan ingredienten product is.


Zo'n skinsoftener (toner) voor een jonge huid kan de hele verzorging vormen - maar wij, volwassen meisjes, kunnen alleen maar zuchten - voor onze huid is dit maar slechts de eerste fase van gezichtverzorging.


Als gewone toners (van andere merken) de vochtbalans na het reinigen terugbrengen , soms licht bevochtigend, dan begint deze anti-aging optie de huid al te voeden.


De toner moet twee keer per dag op een schone huid worden aangebracht. Dit is de 1e stap hydratatie, en het draagt ​​ook bij aan een diepere opname van volgende verzorgende producten.



Losec Summa Elixir Serum

Een verjongend gezichtsserum op basis van actieve gefermenteerde ingrediënten. Het bevat ook adenosine, 24-karaats goud, hyaluronzuur, extracten van bosbessen, alsem, enz. Het elixer regenereert de huid intensief, hydrateert en verstevigt de vermoeide huid. De sterk geconcentreerde geltextuur helpt rimpels te verwijderen. Stimuleert de aanmaak van elastine en collageen in de huid.

Het is een typische dikke anti-aging serum. Het smelt direct door contact met de huid, maar het verandert niet in een waterige substantie, maar in zo'n dikkere essentie. Het is heel voedzaam. Het wordt in 15-20 seconden door mijn huid opgenomen. Geeft een lichte plakkerigheid gevoel. Hydrateert en voedt de huid perfect.



Losec Summa Elixir Emulsion

Zeer lichte maar wel erg voedende emulsie. Zoals bij alle sterke anti-verouderingslijnen, is de emulsie letterlijk luchtig, omdat het onmogelijk is om een ​​dikke vetemulsie aan te brengen op dergelijke toner en serum, en de verzadiging van het serum is erg belangrijk, omdat het 70% van de effectiviteit van alle zorg uitmaakt.



Losec Summa Elixir Cream

De crème beschermt de huid tegen agressieve omgevingsinvloeden, versterkt de huidbarrière en voorkomt stress.

De textuur van het cream is heel delicaat, die de huid omhult met een zijdezachte satijnen sluier, die een gevoel van gelukzaligheid en comfort geeft. Ik breng de crème met lichte kloppende bewegingen op mijn gezicht, het trekt niet direct in, maar in 20-30 seconden. En dan begint de wondermagie, die mijn huid verandert in een hernieuwde "Koreaanse" staat.


Een prachtige crème, die als zijde op de huid ligt, niet plakkerig en vettig voelt, en het effect is eerlijk gezegd verbluffend. Ik voel hoe de crème mijn huid diep met vocht vult, alsof het van binnenuit dichter en elastischer, fluweelzachter en ongelooflijk gladder wordt. Het resultaat is al zichtbaar vanaf de eerste toepassing: geen uitdroging en trekkerigheidgevoel gedurende de hele dag, de crème verfrist en verstevigt de huid perfect, een gevoel van aangename gladheid en zachtheid van de huid.


Na een week gebruik, zie ik duidelijk een verbetering in de toestand van mijn huid, er verscheen een lichte glans, de toon en kleur van de huid werden egaler, de ouderdomsvlekken werden iets lichter. Ik zal deze crème zeker blijven gebruiken om het ultieme Koreaanse behandelresultaat te zien. Dus ik raad het met plezier aan, het enige probleem is het is wel best duur, maar dit is een luxeproduct met een effectief fermentatiesysteem.


Losec Summa Elixir Eye Cream

anti-aging geconcentreerde en gefermenteerde oogcrème. Het heeft een stimulerende en versterkende werking. Versnelt de regeneratie van epidermale cellen. Bevordert een goede bescherming om vocht in de huid vast te houden. Geschikt voor de huid die zijn vroegere elasticiteit heeft verloren. Na regelmatig gebruik wordt het elastisch en glad, herstelt het jeugd en gezondheid. Versterkt de beschermende barrière en stimuleert lokale immuniteit.

De crème versterkt de tere huid van de oogleden, voorkomt het verschijnen van rimpels. Verbetert de macro- en microcirculatie, stimuleert de synthese van collageen en elastine in de huid.

Bevat adenosine, panthenol, ceramiden, citrusextracten, roos, camelia, lavendelolie, kardemom, etc.

De crème is naar mijn mening seizoensgebonden: herfst-winter, maar voor een droge huid is het een echte vriend voor het hele jaar.


De crème is lichtbeige van kleur, heeft een lichte semi-geltextuur, is goed verdeeld over de huid, rolt niet af, trekt niet direct in en laat een comfortabel gevoel achter op de tere huid rondom de ogen. Hydrateert en voedt de huid heel goed.


 

De huid, zoals beloofd door de fabrikant, heeft binnen een paar weken een frissere uitstraling gekregen, de saaiheid en grijsachtige tint zijn verdwenen.


Afzonderlijk over de hoeveelheid die aangebracht moet woorden. Het is beste om het originele en het beste te gebruiken voor elke Koreaanse cosmetica-methode toe te passen - een ​​druppel van het middel in uw handpalmen op te warmen en deze op de huid aan te brengen, "vertrappen". Het gaat niet alleen om zuinig zijn. Deze lijn kan niet worden “ingewreven” (alleen massagecrèmes zijn hiervoor over het algemeen geschikt).

En mag in geen geval in de “dure-rijke” stijl worden aangebracht. Anders zal de huid zwaar aanvoelen en zal de opname traag zijn.


Ik raad deze lijn aan voor huid met ernstige leeftijdsgerelateerde veranderingen. In Korea wordt het ook gebruikt door jonge meisjes en jongens om de toon van het gezicht op te frissen en rimpels te voorkomen, maar naar mijn mening zou het een zeer droge huid moeten zijn. Als je het beschouwt als een genezende remedie in de vorm van een "magische kick" voor een vermoeide, ouder wordende huid - dit is waarschijnlijk de beste toepassing.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page