top of page
 • Eva

DA99 Home Esthetic Anti Wrinkle Lifting Program

Bijgewerkt op: 23 dec. 2020

DA99 Home Esthetic Anti Wrinkle Lifting Program is een werkelijk uniek op chitosan gebaseerd anti-aging liftingsproduct. Een echte doorbraak in anti-aging verzorging! Vloeibare draad is een trend in de Koreaanse schoonheidsindustrie die erop gericht is om het ovaal van het gezicht onmiddellijk strakker maken!

Dit is een cursus met cosmeceutische nachtmaskers die chitosan uniek (en vrij duur) maken.


DA99 Home Esthetic Anti Wrinkle Lifting Program is een innovatief anti-aging liftingsproduct dat uniek is vanwege zijn werking, waarbij gebruik wordt gemaakt van natuurlijke smeltdraad op basis van chitosan. Chitosan - wordt verkregen uit chitine in de schalen van schaaldieren (krabben, garnalen).

Dit ingrediënt is absoluut veilig voor mensen en wordt veel gebruikt voor cosmetische en medicinale doeleinden.


Om chitosan te verkrijgen, wordt chitine onder bepaalde voorwaarden verwerkt met een speciale oplossing. Acyl wordt eruit verwijderd, wat de stof hardheid geeft. Het is niet mogelijk om de acyl volledig te verwijderen, en daroom is er een gradatie van de kwaliteit van de producten met chitosan - hoe hoger de mate van acylverwijdering is, hoe duurder en kwalitatifer het product is.


Het is nog niet mogelijk om synthetische chitosan kunstmatig te maken in het laboratorium, en daarom is het nog niet mogelijk om te rekenen op verlaging van de kosten van dit ingrediënt.Wat kan chitosan doen in cosmetica?


 • Vertraagt ​​het verouderingsproces.

 • Geneest huidwonden

 • Stimuleert de productie van collageen en elastine

 • Behoudt perfect het normale vochtgehalte in de huid

 • Vormt de dunste beschermende lagje op je huid, waardoor het nodige vochtgehalte in de huid behouden blijft;

 • normaliseert immuunresponsen

 • Beschermt de huid tegen negatieve omgevingsfactoren, waaronder sterke UV-straling

 • Geneest acne

Het merk DA99 is een professionele cosmeceutical die één enkel product produceert: vloeibare draden. Het heeft indruk gemaakt met zijn effectiviteit en wordt al ongeveer een jaar met succes gebruikt in schoonheidsklinieken en spa's in Korea. De meest geavanceerde klinieken hebben dit medicijn geadopteerd en hebben talloze positive klantrecensies ontvangen!


Cosmetica met chitosan worden geproduceerd door veel niet-budgetmerken, maar waarom heb ik deze ampul gekozen? Het punt is dat in deze produkt is de grote hoeveelheid aan chitosan. Zo bijvoorbeeld staat chitozaan van een luxe merk Estée Lauder Hydrationist Maximum Moisture Creme, ter waarde van 50 euro op de 57e plaats. In het DA99 Home Esthetic nachtmasker - op de vierde plaats.


In het bovenste deel van de ampul "verborgen" vezels zitten, of de fijnste draden van chitosan, die we zelf voor het gebruik oplossen!


Wanneer het in de structuur van de epidermis komt, de componenten van de gel veroorzaken een verhoogde productie van fibrillair eiwit en de proliferatie van bindweefsel.


En bovendien worden er toegevoegd

 • een complex van peptiden , waaronder Acetyl hexapeptide-8, dat expressierimpels vermindert door te ontspannen,

 • ginseng-extract,

 • hyaluronzuur,

 • arbutine en adenosine,

 • extracten van spirulina,

 • kelp,

 • lactobacillen

 • en veel andere lekkernijen voor de ouder wordende huid - en het nachtelijke tovenaresmasker is klaar.


Ik denk dat de kosten van het product na al het bovenstaande nu geen extra vragen oproepen.


De fabrikant beweert, waarmee ik het absoluut eens ben, dat u het volgende effect krijgt:


"DA99 Home Esthetic Lifting Program, een huidliftprogramma dat de klok terugdraait zodat u er in uw slaap weer jonger wordt." We gebruiken alleen natuurlijke complexen en een complex van zeer actieve peptiden om de toepassing zo effectief mogelijk te maken. Wat krijg je?: Onmiddellijke facelift, vermindering van rimpeldiepte. Bovendien is dit geen eenmalig effect, het is voor een lange periode. "


Behalve dit Fabrikant belooft:

 • Na 8 uur slaap vermindert het masker de mimische rimpels aanzienlijk, zelfs nasolabiale plooien.

 • Hydrateert de huid en vult deze aan met voedingsstoffen

 • Onmiddelijk facelift

 • De huid wordt steviger en gladder

 • De algehele huidtint wordt egaaler en helderder.

 • Tegen huidontstekingen

 • Acne en puistjes behandeling, ziekteverwekkende bacteriën bestrijding
Hoe te gebruiken?


Druk de witte dop met een krachtige beweging, zo halen we de witte bal eruit, die in het basisserum valt, schud krachtig (ongeveer 1 min)


Door erop te drukken, laat u de vloeibare draad los in het serum, dat zich in de fles bevindt, waardoor de twee producten (draad en serum) worden gemengd en een VERS CONCENTRAAT


Wacht tot de vezels volledig zijn opgelost in de vloeistof van de ampul (van 5 tot 30 minuten).


Aanbrengen op een gereinigde huid, 8 uur slapen, 's ochtends afspoelen en uw normale routine toepassen.


Bewaar de verpakking in een koele, droge plaats, beschermd tegen zonlicht.


Mijn ervaring:


Het ontwerp van het product is typisch cosmeceutisch. Dit is medicijn voor de huid.

Een verpakking bevat 4 ampullen. Elk is verzegeld in plastic. Onderaan de ampul zit een kleine hoeveelheid serum.


Voor gebruik moet u de dop van de ampul naar binnen drukken zodat de vezels in het serum komen. Dan moet u de ampul intensief schudden. Daarna zien we niets bijzonders meer, behalve dat het vloeibare serum in een zeer niet-vloeibaar serum verandert en een dikke gel wordt. De fabrikant raadt aan te wachten tot de chitosanvezels volledig zijn opgelost. Het proces kan 5 tot 30 minuten duren.


Omdat de ingrediënten natuurlijk zijn en geen conserveringsmiddelen bevat, moet het onmiddellijk voor het aanbrengen worden gemengd. Mijn ampul mengde zeer snel en zonder problemen.

Ik zie niets negatiefs tijdens gebruik. Het masker is niet plakkerig, het wiordt volledig droog naar enkele minuten en verandert een dunne "korst".


De bedoeling van het masker is dat het absoluut alle spieren van het gezicht ontspant. Ik kan wel glimlachen en praten, maar er is een lichte trek.


Dit masker mag alleen tijdens het slapen worden gebruikt. Dus opsmeren en direkt naar bed.....


Als we niet slapen, reageren we toch op de een of andere manier op de omgeving om ons heen.

Als je dit masker opsmeert en begint je mimiek onbewust natuurlijkl toch gebruiken, dan is het geldverspilling. Een dunne cocon rekt uit en verliest het vermogen om onze spieren te ontspannen en past niet meer als een tweede huid.


Stress, spanning en uitdroging dit zijn de drie voorwaarden voor vroegtijdige expressielijnen, en deze produkt lost al deze problemen op.


Bovendien heeft dit masker een groot effect op de algehele kwaliteit van de huid. De elasticiteit van huid wordt merkbaar verhoogd, door de algemene lift wordt ook het onderste deel van het gezicht gelift. Ik zie effect van spierontspanning, hydratatie, voeding, compressie, en ik vind het echt heel leuk. Ik heb tot nu toe alle verpakkingen gebruikt.


Voor een langdurig effect wordt een kuur aanbevolen - één masker per week gedurende drie maanden.


Het product bevat geen ingrediënten die schadelijk zijn voor de huid en de fabrikant legt geen beperkingen op aan het gebruik ervan.


Ik raad aan om deze produkt te proberen voor dame's met een ouder wordende huid als een algemene anti-aging en ontspannende kuur tegen fijne lijntjes.

Comentarios


bottom of page